Rahanarvoiset vinkit jouluostoksille! Näyttävät lahjat edullisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat tuhlata rahaa turhaan krääsään joululahjoja hankkiessaan. Kulutusjuhlaa voi kuitenkin nauttia myös pienemmällä tavaramäärällä ja huokeammalla hintahaitarilla. Nyt vinkkaamme lahjaideoita, jotka tuntuvat luksukselta, mutta ovat erityisen edullisia.

Nettikauppoja surffaillessa törmää helposti hauskoihin lahjaideoihin, jos haluaa antaa jouluna ikimuistoisia esineitä tai tavaroita. Markkinoilla on muun muassa jalokiviltä näyttäviä saippuoita, joiden hinnat kulkevat reilusti alle kymmenessä eurossa. Mikäli haluaa koota luksusluokan setin, kannattaa pakettiin lisätä tasokasta kylpysuolaa.

Matkustamisesta pitävälle voi hankkia kodin koristeeksi karttapallon, joista edullisimmat saa alle 20 eurolla. Amazon-verkkokaupassa myydään trendikkäitä marmorikelloja, joissa on kullattuja yksityiskohtia. Säihkeestä pitävälle naiselle voi hankkia pukinkonttiin myös korvakoruja. Kullatut ja tekotimanteilla varustetut helyt voivat olla todella edullisia, vaikka moni luulee korujen maksavan automaattisesti maltaita.

Jokainen kauneusunet tarvitseva huolii varmasti lahjaksi silmät peittävän uninaamion. Niistä ei tarvitse yleensä maksaa kymppiä enempää. Kullattu baarisetti on myös näyttävä lisä uudenvuoden bileisiin, ja sellaisen voi ostaa lahjaksi muutamalla kympillä. Jokainen suomalainen tarvitsee talvena kunnon hanskat, ja tyylikkäitä käsineitä voi ostaa hyvinkin edullisesti lahjapakettiin. Samaan settiin voi ostaa näyttävät korvaläpät.

H&M myy kultaisen värisiä joulukoristeita, jotka sopivat erinomaisesti tyylikkääseen kotiin. Setin hinta on alle kymmenen euroa. Myös tuoksukynttilät ja kynttilänjalat voivat olla alennuksessa joulua ennen. Tällöin niitä saa ostettua lahjaksi parilla eurolla, vaikka tuote olisikin todella näyttävä.

worldmarket.com
worldmarket.com