Somekuningas Sampo Kaulanen tyrmistyi datakatosta: ”Siks tökkiny!”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin sosiaalisen median tähti Sampo Kaulanen lukeutunee eniten dataa matkapuhelimilla käyttäviin henkilöihin. Jounin Kaupan supersuositun Facebook-sivun lisäksi hän tekee nykyisin aktiivisesti sisältöä myös Snapchatiin nimimerkillä ”sampokaulanen”.

Tänään kauppias tyrmistyi saamastaan viestistä. Rajaton datasiirto on nykyisin mobiililaitteita vähänkin aktiivisemmin käyttäville normaali tilanne, mutta nyt Sonera lähetti Sampolle tekstiviestin, että hänen datakattonsa oli tullut yllättäen täyteen.

– Okei.. mulla on joku saldo näköjään tiedonsiirrossa! Siks tökkiny! Tuo helekatin SnapChat liikenne niin rajua, että vetäny saldorajan umpeen, Sampo Kaulanen kertoi Facebookissa.

Rajan ylittymisen jälkeen datasiirron nopeutta on hidastettu, ja operaattorin ilmoituksen mukaan Kaulanen saa seuraavat 20 gigaa tiedonsiirtoa käyttöön normaalilla nopeudella vasta tilattuaan lisäpaketin. Staralle kauppias kertoi käyttäneensä mobiililaitteellaan dataa ainoastaan sosiaalisessa mediassa, joten datakatto tuli täyteen pelkällä somettamisella.

Snapchatissa ”sampokaulanen” on tällä hetkellä noussut Suomen Top 5 -suosikkien joukkoon, mutta tavoitteena on nousta Suomen suosituimmaksi snäppääjäksi. Sinne nousua vauhdittaakseen Kaulanen arpoo esimerkiksi 10.000 euron rahapalkkion, jos 80.000 näytön raja menee lähiaikoina rikki.