Charlie Sheenin lääkekokeilu tehosi – HIV on pysähtynyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Charlie Sheen paljastui vuosi sitten HIV-positiiviseksi. 51-vuotias mies aloitti vuoden alussa PRO-140 -nimisen lääkityksen ja kertoo, että HIV-viruksen eteneminen on pysähtynyt. Näyttelijä vertaa tervehtymistään kokonaisvaltaiseen muodonmuutokseen.

Charlie Sheen saa viikottain HIV-tautia vastaan taistelevan ruiskeen, jolla ei ole miehen mukaan yyhtä rankkoja sivuvaikutuksia kuin normaalilla päivittäin otetulla lääkityksellä. Mies on ollut mukana testiryhmässä ja hehkuttaa tuloksia Daily Mailissa. Hän haluaa esimerkillään näyttää, että vaikka ihminen sairastuisi vakavasti, voi hän usein toimia nykylääketieteen avulla normaalisti.

Vaikka taudinkuva on pysäytetty, leimaa HIV-positiivisuus näyttelijää ikuisesti. Taannoin hän paljasti harrastaneensa suojaamatonta seksiä ainoastaan kaksi kertaa vieraan ihmisen kanssa koko elämänsä aikana. Hän pitää itseään eräänlaisena turvaseksin esikuvana ja puolestapuhujana.

from the Jay Leno collection…

A photo posted by Charlie Sheen (@charliesheen) on