SI-bikinimalli herutteli rannalla – oli riisuvinaan housunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu koko maailmassa, ja taannoin sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan pyrkii parhaillaan saamaan lisää jalansijaa mallimaailmasta.

Eilen SI-bikinimalli Joy Corrigan nautiskeli ystäviensä kanssa rantapäivästä Miami Beachilla, jossa hän poseerasi viettelevässä selfiekuvassa ystävänsä matkapuhelimelle. Joy päätti lisätä kuvaan hieman tunnelmaa olemalla riisuvinaan housujaan.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash