Mitä ihmettä, käärme tappoi itsensä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on lähtenyt leviämään erikoinen video, jossa tiellä kiemurteleva käärme alkaa käyttäytymään todella erikoisesti. Käärme alkaa yllättäin käyttäytymään hyvin sekavasti ja lopulta tappaa itsensä.

YouTube-videolla nähdään miten käärme kiemurtelee asvaltilla. Se näyttää siltä kuin se olisi kadottanut suuntavaistonsa kokonaan liikkuessaan hyvin hitaasti eteenpäin. Käärme vetää itsensä kerälle, minkä jälkeen se alkaa taas liikkumaan ja ryhtyy hakkaamaan omaa päätään toistuvasti asvalttiin.

Video on julkaistu jo pari vuotta sitten, mutta se on jostain syystä nyt alkanut uudelleen aiheuttamaan hämmennystä. Videota kommentoineet epäilevät, että käärme on syönyt jotakin myrkyllistä minkä vuoksi se saa kohtauksen. Osa taas epäilee käärmeen menneen shokkiin asvaltin kuumuudesta.