Saara Aallon kilpailijan Home Coming jäi torsoksi – tältä siellä näytti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto käväisi maanantaina X Factor -kuvausryhmän kanssa esiintymässä Helsingissä ja kuvaamassa televisio-ohjelmaan Home Coming -osion esitettäväksi ensi viikonloppuna miljoonille katsojille. Häntä oli Helsingissä vastassa jopa kymmeniätuhansia faneja.

X Factorin tuotanto ylisti Suomea parhaaksi Home Coming -kohteeksi koskaan, ja nyt tuoreet kuvat osoittavat heidän olevan ilmeisen oikeassa. Saaran kilpakumppani 5 After Midnight nimittäin käväisi niin ikään kuvausryhmän kanssa kotikonnuillaan Leicesterissä.

5 After Midnightin konsertissa oli paikalla arviolta noin 2.000 katsojaa, kun Saara Aallon keikalla Senaatintorilla oli arviolta 10.000 – 12.000 katsojaa. Vaikka yleisömäärältään yhtyeen keikka jäi selvästi suomalaislaulajan kotiinpaluulle, niin yhtyeen uskotaan antavan Aallolle vielä kovan vastuksen finaalissa.

PÄIVITYS: Artikkeliin lisätty kuvat yhtyeen keikalta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash