Jennifer Lopezilla musta silmä – mitä ihmettä tapahtui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on yksi niistä upeista kaunottarista, jotka ovat aivan yhtä näyttäviä sekä meikin kanssa että ilman. Nyt laulaja kuitenkin yllätti fanit meikittömällä kuvalla, jossa Lopezilla näyttäisi olevan silmää ympäröivä mustelma.

Fanit alkoivat huolestuneina kyselemään mitä Lopezille on oikein tapahtunut, mutta ilmeisesti nainen sai mustelman silmäänsä töissä ilmn mitään sen suurempaa draamaa. Tällä hetkellä Lopez kuvaa televisiossa näytettävää Shades of Blue -toimintasarjaa, jossa laulaja esittää poliisia.

Jennifer Lopez kirjoitti kuvan yhteyteen, että välillä töissä voi olla hieman rankempaa. Nainen kirjoitti aihetunnisteisiin kärsivänsä taiteen vuoksi, ja kehotti humoristisesti miettimään miten pahalta hänen vastustajansa mahtaa näyttää. Kaunotar sai yli 7.600 fania toivomaan hänelle pikaista paranemista, mutta onneksi hänelle ei kuitenkaan käynyt kuvauksissa pahemmin.