Jäätävää! Saara Aalto selvisi superfinaaliin – kahden parhaan joukossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien X Factor -kilpailussa eletään parhaillaan hektisiä hetkiä, kun kilpailun kolme finalistia on esittänyt soolo- ja duettokappaleensa Wembleyn lavalla miljoonille televisiokatsojille.

Vain kaksi heistä kilpailee X Factorin voitosta huomisessa superfinaalissa. Vedonlyöjien ennakkoarvioiden mukaan huomenna voitosta kamppailevat Saara Aalto ja Matt Terry, ja kertoimien perusteella 5 After Midnightin on määrä pudota tänään.

Vedonlyöntiyhtiöt olivat oikeassa, sillä X Factorin voitosta kamppailevat huomenna sunnuntaina Saara Aalto ja Matt Terry. Kolmas kilpakumppani 5 After Midnight joutui tyytymään kolmanteen sijaan, sillä heidät lähetetään tänään kotimatkalle.

Suomalaisittain tilanne on sensaatiomainen, sillä nyt Saara Aalto taistelee tosissaan voitosta, ja vedonlyöntiyhtiöt povaavat hänestä kisan voittajaa.

Tänä iltana Saara esitti poikkeuksellisen upeasti soolokappaleensa, Tears for Fearsin Everybody Wants to Rule The Worldin. Sen jälkeen Saaran esitti duettokappaleenaan Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsodyn yhdessä poptähti Adam Lambertin kanssa. Saara soitti ja lauloi Bohemian Rhapsodyä alkuosan, kunnes kutsui mukaan Adam Lambertin, joka oli kuin tehty esittämään kappaleen yhdessä Saaran kanssa.