Nyt riittää kurveja! Nicki Minaj uskomaton näky rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nicki Minaj täytti jälleen vuosia ja otti uuden iän vastaan todella arvokkaasti. Rääväsuinen ja suorapuheinen räppäri oli juhlimassa rantalomalla 34-vuotissyntymäpäiväänsä todella upea uima-asu yllään.

Nicki Minaj oli Turks- ja Caicossaarilla lomailemassa rakkaansa kanssa täyttäessään vuosia. Hän poseerasi rannalla aurinkotuolissa punainen kultaisilla yksityiskohdilla koristeltu uimapuku yllään. Räppäri loikoili rantatuolissa piikkikorolliset nilkkurit jalassaan täysissä meikeissä eikä näyttänyt siltä, että olisi ollut aikeissa pulahtaa meriveteen.

Nicki Minajin rakas Meek Mill kuvsi syntymäpäiväsankarin myös rannalla kun kaunotar esitteli kameralle muotojaan. Minaj tarjosi otokseen tietenkin sivuprofiiliaan, jossa hänen pyöreä takapuolensa pääsee oikeuksiinsa ja rinta vilahtaa uimapuvun sivusauman alta.

On a island wit a pretty lil hitta on her bday ? @nickiminaj ??

A photo posted by Meek Mill (@meekmill) on