Saara Aalto lähetti someen kommentin Wembleyn backstagelta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto tekee tänään suomalaista musiikkihistoriaa olemalla mukana Britannian X Factor -ohjelman finaalissa. Voitosta kamppailee nyt brittiyhtye, brittipoppari ja suomalaislaulaja. Hetki sitten Saara julkaisi kommentin backstagelta.

– Just finished dress run, it went really well! Just gotta give my all tonight!! I hope you all like what I’m doing @thexfactor #saaraaalto #xfactor #teamnofear, Saara Aalto kirjoitti Instagramissa.

Tunnelmat ohjelman kulisseissa maineikkaalla Wembleyn The SSE Arenalla ovat tänään olleet poikkeuksellisen pinnassa, sillä illan kaksi esiintymistä ratkaisevat todella paljon. Brittimediat ja vedonlyöntitoimistot ovat nostaneet viime päivinä Saaran kilpailun suurimmaksi voittajasuosikiksi. Finaali käynnistyy tänään kello 22.00 Suomen aikaa.