Video: Rallikuskin hurja kaahaus Lontoossa – poliisit sulkivat kadut

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rattimiesten kuninkaallisiin lukeutuva Ken Block tunnetaan vauhdikkaista videoistaan, joissa hän kaahaa näyttävästi muun muassa kaupunkien kaduilla. Taannoin kerroimme miten Block kaasutteli huimalla nopeudella Dubaissa ja nyt vuorossa ovat Lontoon kadut.

Tällä kertaa kyse ei ole suosittujen Gymkhana-videoiden uudesta osasta, vaan BBC-kanavan Top Gear -ohjelman tempauksesta, jossa Blockin kyytiin on uskaltautunut Matt Le Blanc, yksi ohjelman isännistä. Sen ”ohjaajan versio” julkaistiin tällä viikolla verkossa, jossa se on saanut suuren suosion.

Video kuvattiin lukuisissa lyhyemmissä osissa, ja jokaista Lontoon keskustassa kuvattua kohtausta varten poliisi sulki alueen kadut. Videolla nähdään miten tarkasti Block hallitsee ajoneuvonsa ahtaimmissakin paikoissa. Tähän mennessä video on katsottu jo lähes kaksi miljoonaa kertaa. Videosta kertoi ensimmäisenä Jokamies.fi-verkkomedia.