Nyt voit pyyhkiä Tinderiä isolla ruudulla – treffisovellus älytelevisioon

Digi · Tim Isokivi

Maailman suosituin mobiilideittisovellus Tinder on ollut toistaiseksi saatavilla vain iOS ja Android -puhelimille ja tablettikoneille. Pian potentiaalisia treffikumppaneita pääsee kuitenkin pyyhkäisemään myös televisioruudulla.

Tinder on nyt saatavilla mobiililaitteiden ja tablettien lisäksi Apple TV -laitteelle. Käyttäjä voi etsiä treffikumppania pyyhkäisemällä näytön sijaan kaukosäätimen ohjauslevyä. Palvelu tarjoaa riisutun version sovelluksesta, eikä esimerkiksi keskustelu ja oman profiilin muokkaaminen ole mahdollista television välityksellä.

Käyttäjällä täytyy myös olla Tinder-tili jo ennestään, mikäli hän haluaa etsiä seuraa Apple TV:n kautta. Jää nähtäväksi, onko Tinderillä tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa myös esimerkiksi muihin älytelevisioihin ja pelikonsolien verkkopalveluihin.