Toimittajalta lähti mopo käsistä – törmäili lavasteisiin suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ajankohtaisohjelman toimittaja Lisa Breckenridge jouduttiin kuljettamaan kesken lähetyksen ambulanssilla sairaalaan. Nainen testasi joululähetyksessä esittelyssä ollutta sähkömopoa. Koeajo ei mennyt ihan nappiin.

FOX 11 -televisiokanavan uutistoimittaja Lisa Breckenridge testasi ohjelman joululahjavertailussa esillä ollutta sähkömopoa. Valitettavasti mopo lähti naisen käsistä ja toimittaja törmäsi vauhdissa päin uutishuoneen lavasteita. Lähetys lopetettiin muiden toimittajien riennettyä apuun.

Naiselle soitettiin ambulanssi, koska hänen toinen silmänsä sai kovan osuman. Breckenridge julkaisi myöhemmin Instagramissa kuvan, jossa hän kertoi olevansa kunnossa. Samalla hän pääsi poseeraamaan palomiehen vieressä.

Thanks for all your concerns a lil mishap on live tv ? at the hospital now getting checked out @foxla thanks @firefighter_fitpro

A photo posted by Lisa Breckenridge (@lisabreckenridge) on