Pikaruokaketju lanseerasi sormikondomit – ei enää likaisia sormia kanaa syödessä!

Ruoka · Tim Isokivi

Kaikki kanaa sormineen syöneet ovat joskus törmänneet samaan ongelmaan: Siisti syöminen on miltei mahdotonta, sillä kädet menevät väkisinkin rasvaisiksi ruoan ansiosta. Nyt Kentucky Fried Chicken -pikaruokaketju on kuitenkin keksinyt ratkaisun ongelman.

KFC on lanseerannut Japanissa kahden sormen muovikäsineet. Peukalon ja etusormen peittävien hanskojen ansiosta sormet eivät enää mene rasvaisiksi yhtiön friteerattua kanaa syödessä.

Keksintöä kokeillaan Mashable-sivuston mukaan ensin 222 ravintolassa ympäri Japania. Hanskoja esittelevät kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Monet ovat ehtineet huomauttaa sormiin puettavien muovisuojien näyttävän epäilyttävästi kondomeilta.

 

ニュース見てたら食べたくなっちゃうよね??#ケンタッキーフライドチキン #ケンタッキー #KFC #フィンガーナップ

A photo posted by 色紙千尋 shikishi chihiro (@shikishi_chihiro) on