Bella Hadid paljasti – tämän annoksen hän syö joka päivä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri todella halutulla Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalla astellut malli Bella Hadid omistaa sellaisen vartalon, jota moni katselee kateellisena vierestä. Pitkän mallin vartalo on uskomaton, kun hänen vartalossaan oleva pieni rasvamäärä on tarttunut juuri oikeisiin paikkoihin.

Salaisuus naisen vartaloon näyttää kuitenkin olevan lähinnä se, että rasva ei ylipäätään onnistu tarttuvan naiseen vaikka hän kuinka yrittäisi. Bella Hadid julkaisee tunnetusti sosiaalisessa mediassa paljon ruokakuvia todella epäterveellisistä annoksista, ja nyt nainen paljasti aterian, jonka hän kertoo syövänsä joka päivä.

20-vuotias Bella Hadid on kertonut People-lehden mukaan syövänsä joka päivä kulhollisen raskalaisia perunoita ketsupilla, minkä lisäksi annokseen kuuluu grillattu ja juustolla täytetty paahtoleipä.

Moni voi varmasti olla ateriasta kateellinen ja vain todeta, että rasvaisen ja suolaisen herkuttelun lopputuloksena olisi luultavasti muiden kohdalla jotain aivan muuta kuin Bella Hadidin kaltainen vartalo.