Realitykaunottaren bikinipeppu varasti huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään myös suosikkiohjaaja Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä. Viikonloppuna Lauren kuvattiin rannalla.

Lauren suuntasi sunnuntaina nautiskelemaan aurinkoisesta rantaelämästä Miami Beachille yhdessä ystäviensä kanssa. Toistakymmentä ihmistä käsittäneestä joukosta kuitenkin juuri realitykaunotar kiinnitti huomion timmillä bikinivartalollaan.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä ja näyttelijänä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010.

Splash
Splash
Splash
Splash