Bruno Mars vieraili jättisuositussa Carpool Karaokessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta on tullut nopeasti todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai autonsa kyytiin toukokuussa Suomeenkin kiertueella saapuvan Bruno Marsin.

Carpool Karaoke -osiota varten James Cordenin auton kyytiin on noussut sekä uusia ja kiinnostavia artisteja että musiikkialan konkareita. Tällä kerralla ohjelmassa vieraili todella lahjakas ja jopa Michael Jacksoniinkin verrattu miesartisti Bruno Mars, jonka ääni on poikkeuksellisen upea. Mies on tehnyt useita hittikappaleita, jotka hän laulaa juontajan kanssa autossa.

Parivaljakko aloittaa hauskan automatkan 24K Magic -nimisellä kappaleella, joka on tällä hetkellä miehen suosituin hitti. Matkan aikana Bruno Mars kertoo aloittaneensa esiintymisen jo neljävuotiaana imitoidessaan Elvistä. Muusikko opettaa myös James Cordenille miten hartioiden annetaan puhua puolestaan.