Kauneusbloggaajan hämmentävä meikkausvideo – poikaystävä kommentoi humalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levisi aiemmin hauska video, jossa Meggs and Bacon -nimistä YouTube-kanavaa ylläpitävä Megan meikkasi ja hänen isänsä oli äänittänyt videoon kommenttiraidan. Nyt muutkin kauneusbloggaajat ovat käyttäneet samaa hauskaa ideaa videoissaan.

Meikkitutoriaaleja julkaiseva Casey Holmes on julkaissut uuden videon, jonka kommentoinnin hänen poikaystävänsä on tehnyt. Pienenä hauskana lisänä muihin samantyylisiin videoihin poiketen poikaystävä on ottanut ennen kommenttiraidan äänittämistä muutaman neuvoa antavan juoman.

Caseyn poikaystävä on oppinut sivussa tyttöystävää seuratessa monia asioita meikkaamisesta, ja hän muistaakin melko paljon tuotteiden nimiä ja niiden käyttötarkoituksia. Poikaystävän puhe sammaltaa hellyttävästi kun hän kehuu tyttöystävänsä luomaa meikkityyliä.