Se on siinä! Maailman suurin pullonheitto oli täydellinen menestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on viime aikoina nähty videoita varsinkin teini-ikäisten uudesta suosikkiharrastuksesta, jossa muovipulloja heitetään ilmaan ja odotetaan niiden laskeutuvan pohja edellä maahan ja pysyvän siinä. Edullinen ja hauska harrastus on nyt saanut ansaitsemansa kunnianosoituksen.

Nuoret miehet saivat tempaustaan varten suurikokoisen, noin 3,5 metriä korkean, muovipullon. Pullon pohjalle lisättiin muutama kymmenen litraa kolajuomaa, minkä jälkeen pullo juomineen rahdattiin sopivan kokoiselle sillalle varsinaista heittoa varten.

Pian nuorukaiset tempaisivat pullon näyttävästi sillan kaiteen yli ja toivoivat parasta. Se kannatti, sillä muutaman epäonnistuneen yrityksen jälkeen pullo teki lopulta tyylipuhtaan laskeutumisen maahan ja pysyi pystyssä. Luonnollisesti riemu repesi tekijätiimissä, sillä kyseessä oli tällä tietoa maailman suurin pullonheitto.