Koiran ihastuttava temppu – hyppii ystäviensä yli kahdella jalalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon mitä uskomattomampia videoita todisteena siitä, että koirat oppivat lähes mitä tahansa. Ne ovat todella viisaita ja halukkaita oppimaan ja miellyttämään omistajaansa, mikä tekee niistä täydellisiä koulutettavia. Nyt yksi koira on oppinut hauskan leikin.

Videolla nähdään koirien huvittava leikki, joka on saatu tallennettua kameraan. Kolme koiraa makaa kyljellään maassa ja on täysin liikkumatta. Makoileville koirille leikki ei varmasti ole kovin erikoinen, mutta niiden yli hyppivän koiran ilmeestä päätellen leikki on hauskinta maailmassa.

Koira on noussut takajaloilleen ja lähtee loikkimaan kohti maassa makaavia koiria. Yksi kerrallaan koira hyppelehtii onnellisesti koirien yli tasajalkaa. Koiran ilme on todella innostunut, minkä vuoksi videota katsellessa ei voikaan tulla kun loistavalle tuulelle.