Pahimmat kuntosalimokat videolle – älä tee näitä virheitä!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tekevät usein vuoden vaihtuessa lupauksen aloittaa kuntosalilla käyminen ja terveellisemmät elämäntavat. Uusien kuntosalilla kävijöiden kannattaa kuitenkin huolella tutustua laitteiden käyttämiseen, koska todistetusti myös konkareille tapahtuu virheitä.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa hauskimpia mokailuja, jotka ovat tallentuneet videolle. Tällä kerralla videolla tarjoillaan kuntosalilla tapahtuneita hauskoja ja kivuliaita mokia, kun kuntoilijoilla on ollut liikaa painoa levytangoissa, heidän tasapainonsa on horjunut tai jokin muu asia on mennyt treenin aikana pieleen.

Useat hauskoista kuntosalimokista liittyvät siihen, että kuntoilijat käyttävät salilla olevia laitteita väärin. Kuten videolta näkyy, hauskaa materiaalia saa kuitenkin helposti kasaan myös kokeneista treenaajista, jotka ottavat liian suuria paloja haukatakseen.