Kaikenikäiset paljastivat: Nämä ovat elämän suurimmat tavoitteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisillä on aina erilaisia tavoitteita iästä riippumatta. Tavoitteet voivat olla asioita, joita yritetään saavuttaa pienellä aikavälillä tai suurempia haaveita, joita kohti mennään koko elämän ajan. Nyt Glamour-lehti kysyi eri-ikäisiltä ihmisiltä millaisia tavoitteita heillä on.

Glamour Magazine on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa haastatellaan ihmisiä viisivuotiaista aina 75-vuotiaisiin saakka. Jokaiselta kysytään sama kysymys: ”Mikä on sinun elämäsi suurin tavoite?”. Jokaisella on asiaan arvatenkin hieman erilainen näkökulma ja vastaus.

Lasten tavoitteisiin kuului kuuluisuuden ja rahojen tavoitteleminen. Nuoret haaveilivat unelmiensa ammatista ja halusivat olla elämässään onnellisia. Perheen perustaminen, kumppanin löytäminen ja matkustelu olivat nuorten aikuisten kohdalla tavoiteltavia asioita. Vanhemmat ihmiset tavoittelivat terveyttä, omaa onnellisuutta ja toisen ihmisen elämänlaadun parantamista.