Mitä ihmettä? Channing Tatum julkaisi sänkykuvan alastomasta vaimostaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum muodostavat yhdessä sellaisen parin, jota muut voivat kateellisina katsella vierestä. Jenna ja Channing ovat olleet jo yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni kolmevuotias tytär.

Jennan ja Channingin liitto näyttää täydelliseltä ja pariskunta onkin kertonut useissa haastatteluissa kukoistavasta seksielämästään. Nyt Channing julkaisi vaimostaan tyrmäävän kuvan, jossa vaimo nukkuu alastomana lakanoiden välissä.

Jenna on aiemmin kertonut, että hän ja Channing ovat täynnä seksuaalista energiaa, joka kummastakin kumpuaa luonnostaan. Nyt Channing on antanut kuvan muodossa myös seuraajilleen vilauksen siitä miltä tämä seksuaalinen energia käytännnössä näyttää.

Nap time = The Best Time ???

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on