Nina Agdal löytyi yllättäen Tinderistä – syy kiinnostanee miehiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tinderiä käyttävät saattavat törmätä deittisovelluksessa Leonardo DiCaprion kanssa seurustelevaan huippumalliin, Nina Agdaliin. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita sitä, että tanskalaismalli olisi etsimässä palvelusta treffiseuraa.

Mikäli Nina Agdalin löytää Tinderistä, kannattaa kuitenkin pyyhkäistä oikealle. Silloin osallistuu kilpailuun, jossa on People-lehden mukaan mahdollisuus voittaa pääsy Sports Illustrated Swimsuit VIBES -tapahtumaan 17. helmikuuta.

Tapahtuma järjestetään 17. helmikuuta Yhdysvaltojen Houstonissa. Voittajat pääsevät kyllä tapaamaan Agdalia, mutta treffien sijaan toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli antaa nimittäin voittajalle rakkauselämään ja deittailuun liittyviä neuvoja.