Katie Price paljasti poikansa nettikiusaajan – mies sai potkut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetissä kiusaaminen on nykyään surullisen yleistä. Nimimerkin takaa on helppo huudella ja arvostella muita, ja moni kiusaaja tuntuukin saavan muiden haukkumisesta sosiaalisessa mediassa jonkinlaista nautintoa. Nyt eräs kiusaaja iski silmänsä Katie Pricen autistiseen poikaan, mutta ei olisi ehkä kannattanut.

Internetkiusaaja otti kohteekseen povipommi Katie Pricen kehitysvammaisen ja autistisen Harvey-pojan, mutta Price ei jäänyt toimettomaksi. Kiusaaja etsittiin hänen Twitter-tilinsä takaa, minkä jälkeen hänen kasvonsa paljastettiin. Mies osoittautui 30-vuotiaaksi Mark Williamsiksi, jonka kuvan The Sun -lehti julkaisi sivuillaan.

Mark Williams jäi 14-vuotiaan Harveyn ja Katie Prcen kiusaamisesta ja nimittelemisestä kiinni. Williamsin kuva levisi uutissivustoilla, minkä seurauksena Williams sai lopulta potkut työpaikaltaan RT Windows -yrityksestä. Mies kertoi olevansa todella pahoillaan vuosien kiusaamisesta ja surullinen siitä, että hän joutui menettämään työpaikkansa, jolle hän oli omistautunut.

Find this person

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on