Saara Aalto jätti Suomen: ”Nyt se on virallista!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten ja brittien suosikiksi brittien X Factor -ohjelmassa menestymisen myötä noussut laulaja Saara Aalto kertoi jo ennen kilpailun loppumista, että hän tulee muuttamaan Meri-rakkaansa kanssa Lontooseen. Kiireinen poptähti on nyt jättänyt Suomen ja muuttanut Iso-Britanniaan.

Saara ja Meri ovat saaneet kotinsa tavarat pakattua, ja muuttoauto on jo saapunut parin uuteen kotiin. Saara vahvisti elämänmuutoksensa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, jossa nähdään kansainvälisiin muuttoihin erikoistuneen yrityksen muuttoauto.

– Now it’s official! A truck brought our stuff from Finland yesterday. Me and @merisopanen are so excited about our year 3 It is a bit scary as well, but we believe everything will go well in the end. Let's just remember the #nofear2017 attitude!!, Saara Aalto kirjoitti. https://www.instagram.com/p/BPvhWc3jw5U/