Miehen vatsasta rumpukone – tältä kuulostaa Sean Paulin hitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musikaaliset ihmiset keksivät halutessaan soittimia milloin mistäkin jos he haluavat alkaa luomaan musiikkia. Nyt videolla nähdään eräs mies, joka päätti hätäratkaisuna pärjätä oman vatsansa kanssa tehden siitä itselleen soittimen.

Facebookissa leviää hulvattoman hauska video, jossa mies on alkanut laulamaan sängyllä makoillessaan Sean Paulin tunnettua Temperature -nimistä kappaletta. Vierellä istuskelevat kaverit eivät pysty olemaan purskahtamatta nauruun kun mies alkaa laulamaan kappaletta läpsytellen itseään samalla vatsaansa.

Mies on keksinyt käyttää omaa vatsaansa lyömäsoittimena ja alkanut tekemään sillä rytmin kappaleeseen lyömällä paljasta vatsaa kädellään. Myös Saun Paulille tunnusomainen englannin kielen ääntäminen on miehellä hyvin hallussa, minkä lisäksi räppääminenkin tuntuu sujuvan melko kohtuullisesti.

It's Wednesday and sometimes all you can do is cover Sean Paul "Temperature" on your belly

Publié par EARMILK sur mercredi 25 janvier 2017