Teen Mom 2 -tähti synnytti kolmannen lapsensa – kaikki eri miesten kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämän realitysarja Teen Mom 2:n naiset ovat joutuneet vuosien varrella melkoiseen pyöritykseen. Yksi teiniäitinä maailman maineeseen nousseista on Jenelle Evans. Nainen sai äskettäin kolmannen lapsensa.

Jenelle Evans ja hänen miehensä David Eason saivat tytön, jonka nimeksi annettiin Ensley. Evansilla on jo kaksi aiempaa lasta, seitsemänvuotias Jace Andrew Lewisin kanssa ja kaksivuotias Kaiser Nathan Griffithin kanssa. Jenelle julkaisi kuvan onnellisesta perhetapahtumasta Instagramiin.

Jenelle Evans on ilmeisesti saanut elämänsä ruotuun vuoristoratamaisten teiniäitivuosien jälkeen. Tosin naisen äiti Barbara Evans on haukkunut nykyisen miehen kaikkien aikojen huonoimmaksi. MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä, The Stir uutisoi.

And she has arrived. ??

A photo posted by Jenelle Evans (@j_evans1219) on

Who says dads can't breastfeed? In their own way of course… lol ??? @easondavid88

A photo posted by Jenelle Evans (@j_evans1219) on