Papukaijan suosikkikappaleesta ei epäselvyyttä – esittää hitin ulkomuistista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien viraalihiteiksi nousseiden videoiden myötä on saatu nähdä, että papukaijat omaksuvat omistajiltaan ja heidän lähipiiriltään todella erikoisia taitoja. Papukaijat tanssivat, puhuvat, laulavat ja osaavat imitoidan jopa ihimisten kiivasta riitelemistä.

Välillä papukaijat intoutuvat ihmisten puheen imitoimisen lisäksi myös laulamaan kuin ihmiset. Tällä kertaa videolla ihastuttaa papukaija, joka on oppinut laulamaan Rihannan kappaleen mukana. Ilmeisesti Riihanna on yksi omistajan lempiartisteista, sillä papukaija osaa melodian todella vakuuttavasti ulkoa.

Videolla nähdään miten papukaija esittelee muutamaan otteeseen laulutaitojaan Rihannan Monster-nimisen kappaleen avulla. Papukaijan ääni värisee hienosti samalla kun se tanssii ja laulaa suosikkikappaleensa kertosäettä yhä uudelleen ja uudelleen.