Wow! Jenni Vartiainen huippuseksikkäänä Turvasana-videollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaispoppari Jenni Vartiainen tekee parhaillaan paluuta musiikkirintamalle pitkän tauon jälkeen. Tyylillisesti uudistunut Jenni julkaisi tammikuussa Turvasana-paluusinglensä, joka on kerännyt jo yli miljoona kuuntelukertaa. Kappaleen Espanjassa kuvattu ja Joonas Kenttämiehen ohjaama musiikkivideo julkaistiin tänään.

– Kun Turvasana oli lukittu paluubiisiksi, aloin kuumeisesti miettimään millaisen visuaalisen maailman haluan rakentaa sen ympärille. Sattuman kautta törmäsin Instagramissa kuvaan värikkäästä rakennuksesta, joka ei tuntunut olevan tästä maailmasta. Päätin että olkoon paikka missä tahansa, niin tuonne on päästävä kuvaamaan. Olen lopputuloksesta todella innoissani ja en malta odottaa, että kuulen mitä jengi on siitä mieltä, Jenni iloitsee.

Kappaleen nimi on siis Turvasana. Turvasanaa käytetään yleisesti intiimissä kanssakäymisessä ilmoittamaan siitä, että toinen osapuoli on mennyt puuhissaan liian pitkälle. Nähtäväksi jää mitä se Vartiaisen singlen lyriikoissa lopulta tarkoittaa.

– On ollut hauska huomata millaisia reaktioita Turvasana on aiheuttanut niissä ketkä sen ovat jo kuulleet. Yllätävintä oli, että olen saanut todistaa monen asteisia punastumisia. En malta odottaa,että yleisö pääsee biisiin käsiksi, Jenni Vartiainen kertoi aiemmin.