Kävelijä huijasi autoilijaa olemattomalla esteellä – tämä toimisi Suomessakin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset pilailevat toistensa kustannuksellä ja keksivät toistensa pään menoksi mitä erikoisempia jekkuja. Tällä kerralla eräs ohikulkija päätti huijata hänen eteensä pysähtynyttä täysin tuntematonta autoilijaa esittämällä, että tiellä on este.

Mies oli päättänyt juksata liikennevaloihin pysähtynyttä autoilijaa ja esittää, että tiellä on korkea este. Mies kävelee auton ohi ja nostaa kummatkin jalkansa ylöspäin aivan kuin hän ylittäisi vaivalloisesti suoraan auton edessä olevan korkean esteen. Kuskille pila menee läpi ja hän luulee tiellä olevan jotain, jonka yli hänen ei kannata ajaa.

Kuski ei enää luota omaan muistiinsa vaan hänen on pakko peruuttaa autolla kauemmaksi risteyksestä varmistuakseen siitä, että tiellä ei ole mitään. Miehet saivat hyvät naurut autoilijan peruutellessa tieltä kauemmaksi vain sen vuoksi, että heidän kaverinsa oli keksinyt nostaa jalkojaan kävellessään tien yli.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.