18-vuotias käveli töihin viiden tunnin matkan – sitten poliisi päätti tehdä jotain

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun poliisit vilkuttavat liikenteessä valoja ja pyytävät pysähtymään, heillä harvemmin on hyviä uutisia. 18-vuotias Jourdan Duncan sai kuitenkin lopulta yllättyä hyvin iloisesti kun poliisi pysäytti hänet eräänä iltana kun hän oli kävelemässä kotiin töistä.

Kaliforniassa asuva Duncan oli hypännyt poliisin kyytiin. Poliisi oli udellut nuorelta mieheltä miksi hän kävelee niin myöhään yöllä autotien vieressä. Duncan oli kertonut, että hänen autonsa oli mennyt rikki, minkä vuoksi hän oli joutunut kävelemään jo jonkin aikaa töihin. Työmatkaan kului kävellen noin viisi tuntia kumpaankin suuntaan joka päivä.

Jourdan Duncanin saama palkka oli mennyt suurimmaksi osaksi koulun lukukausimaksun maksamiseen, minkä vuoksi hän ei ollut voinut korjata autoaan. Poliisi oli vaikuttunut miehen työmoraalista ja päättänyt tehdä asialle jotakin. Hän oli vienyt nuoren miehen kotiinsa ja päättänyt ostaa pojalle pyörän.

Duncan oli todella kiitollinen pyörästä, koska se oli vähentänyt työmatkaan kuluneen ajan viidestä tunnista 50 minuuttiin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt poliisille vaan hän perusti vielä Duncania varten GoFundMe-sivuston. Sivuston avulla poliisi keräsi Duncanille Inside Edition -sivuston mukaan yli 40.000 dollaria, jolla mies sai uuden auton ja lukukausimaksunsa suoritettua.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.