Koululaiset järjestivät kultakalalle viikinkihautajaiset

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Skotlantilaisen saariryhmän koululaiset ovat järjestäneet luokkansa lemmikkikultakaloille näyttävät hautajaiset. Lyhyen elämän eläneet kultakalat pääsivät viimeiselle matkalle viikinkien tyyliin. Seremonia oli liikuttava.

Skotlannin Kirkwallissa sijaistevan Papdale Schoolin kolmas- ja neljäsluokkalaiset oppilaat olivat ottaneet luokkaansa kaksi lemmikkikultakalaa joulun tienoilla. He olivat antaneet niiden nimeksi Bubbles ja Freddy. Valitettavasti molemmat akvaarioeläimet kuolivat äskettäin, BBC uutisoi.

Koska ala-asteelaiset olivat hiljattain opiskelleet kulussaan viikinkien historiaa, päättivät he haudata kalansa näyttävästi skandinaaviseen mytologiaan perustuvin menoin. Lapset askartelivat kaloille pahviset viikinkiveneet, jotka laskettiin palavana veteen. Nyt kultakalat uiskentelevat todennäköisesti Valhallan kaatuneiden sotureiden salissa.

P3/4S GIVE THEIR GOLDFISH A VIKING SEND OFF!A definite first at Papdale and probably anywhere in the world!Click the…

Publié par Papdale Primary School sur mardi 28 février 2017