Oscar-voittajalla rohkea kaula-aukko – eikä rintaliivejä alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Brie Larson voitti viime vuonna parhaan naispääosan Oscarin roolistaan elokuvassa Room. Lapsesta saakka näytellyt amerikkalaistähti muistetaan myös rooleistaan elokuvissa kuten 21 Jump Street ja Ihan yössä sekä televisiosarjasta Taran monta elämää.

Nyt Brie kuvattiin Kong Skull Island -elokuvan ensi-iltajuhlissa Lontoon Leicester Squarella, jossa hän saapui juhlien punaiselle matolle poikkeuksellisen näyttävällä kaula-aukolla varustetussa asussa. Luonnollisesti alla ei ollut lainkaan rintaliivejä, koska ne olisivat pilanneet sensuellin kokonaisvaikutelman.

Harva muistaa, että Brie Larson yritti nuorempana luoda uraa myös poptähtenä. Tähti julkaisi vuonna 2005 Finally Out of P.E. -albumin, jonka sisältö on ajalleen melko tyypillistä teinipop-musiikkia hieman Ashlee Simpsonin, Hilary Duffin ja Avril Lavignen tyyliin. Brie ehti esiintyä lyhyen musiikkiuransa aikana She Said -kappaletta varten tehdyllä videolla.

Splash
Splash
Splash