Julkkisparin eron syy selvisi – Katy Perry halusi perustaa perheen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät viime vuonna rakkauden toisistaan. He aloittivat seurustelemisen ja vaihtoivat kotiensa avaimia. Äskettäin heidän kerrottiin kuitenkin eronneen yllättävistä syistä.

Orlando Bloomilla on kuusivuotias Flynn-poika ex-vaimonsa Miranda Kerrin kanssa. 32-vuotias Katy Perry olisi valmis myös saamaan omaa jälkikasvua, mutta huikeasta yhteensopivuudesta huolimatta Orlando ei halua enää perustaa uutta perhettä. Koska 40-vuotias Orlando Bloom ei ole valmis vakavampaan suhteeseen Katy Perryn kanssa, päättivät he ottaa hajurakoa ja jatkaa elämäänsä tahoillaan, Mirror uutisoi.

Kaksikko on kaikesta huolimatta ystäviä. Ero tuli monille yllätyksenä, koska heidät ikuistettiin äskettäin Oscar-gaalassa onnellisen näköisenä. He ehtivät seurustelemaan noin kymmenen kuukautta. Katy Perry vakuutteli äsken Twitterissä, että myös entisiä kumppaneita voi rakastaa ystävinä erosta huolimatta.

About last night…✨? @jpgaultierofficial @lorraineschwartz @vanityfair

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on