Oksa lävisti laskettelijan huulen – suhtautui asiaan uskomattomalla tyyneydellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monet ihmiset järkyttyisivät, mikäli heidän huulensa joutuisi 45 sentin pituisen oksan lävistämäksi. Natty Hagood on kuitenkin toista maata, sillä hän suhtautui onnettomuuteen yllättävällä tyyneydellä.

Hiihdonopettajana työskentelevä Hagood oli taannoin laskettelemassa ja hyppäsi suksillaan kahden puun välistä. Toisen puun oksa osui hänen kasvoihinsa ja lävisti miehen huulen. Mies ei tajunnut mistä oli kyse, kunnes hän kokeili kasvojaan kädellään.

– Huusin ystävälleni Petelle: Katso, otin uuden lävistyksen, Hagood paljastaa Idaho State Journal -lehdelle.

Onnettomuus oli tapahtunut niin nopeaa, ettei laskettelija ollut ehitnyt tuntea lainkaan kipua. Mies katkaisi huulesta törröttäneen oksan lyhyemmäksi. Tämän jälkeen hänet toimitettiin sairaalaan, ja oksa irrotettiin leikkauksessa.

Hagood ryhtyi myöhemmin keräämään rahalahjoituksi hoitokuluja varten GoFundMe -sivustolla. Hänen 1.500 dollarin tavoite tuli täyteen kuudessa vuorokaudessa.

 

Thanks Dr. Payne for the new face.

A post shared by Natty Hagood (@nhagood100) on

The first pic taken just surfaced. Get my stitches out tomorrow!

A post shared by Natty Hagood (@nhagood100) on

Only slightly deformed:)

A post shared by Natty Hagood (@nhagood100) on