Teinityttö julkaisi videon liikuntatunnilta – näinkin köpelösti voi käydä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikä voi olla välillä rankkaa yläkoulussa ja lukiossa, jossa nuoret haluavat yleensä näyttää muiden silmissä hyviltä. Nyt eräs tyttö jakoi videolla sosiaalisessa mediassa tilanteen, jossa nähdään miten painajaismaisesti hänelle kävi tyttöjen ja poikien yhteisellä liikunnan tunnilla.

Tyttö on jakanut hänen Twitter-kanavallaan videon, jonka hänen ystävänsä oli kuvannut hänestä liikunnan tunnilla. Opettaja ja oppilaat olivat rakentaneet liikuntasalin keskelle ison nousevan portaikon muovisista laatikoista, jotka koituivat lopulta tytön kohtaloksi.

Tytölle on puettu ylle valjaat, joita kolme poikaa varmistavat toisessa päässä rataa. Kun tyttö lähtee liikkeelle pojat vetävät valjaissa kiinnitettynä olevasta narusta liian lujaa, minkä seurauksena tyttö lentää nopeasti vatsalleen laatikoiden päälle ja hajottaa koko radan muiden oppilaiden katsoessa vierestä.