Jääkarhu teki ämpäristä kypärän – pitää sitä nyt jatkuvasti päässään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa isot petoeläimet ovat usein tarhojen vetonauloja. Monet rakastavat katsella varsinkin karhujen kiipeilemistä ja leikkimistä. Nyt videolla nähdään miten eräs jääkarhun poikanen ihastuttaa ihmisiä hassulla luonteellaan ja erikoisella asusteellaan.

Nuori Maruyama-eläintarhasa asusteleva jääkarhu on saanut muovisen ämpärin itselleen leluksi. Ämpäriin on kaiverrettu reikä, jonka ansiosta karhu on jossain kohtaa huomannut, että hän pystyy pitämään ämpäriä päässään ilman, että se estäisi sitä näkemästä eteenpäin. Muoviämpärikypärästä ja jääkarhusta on tullut erottamaton parivaljakko.

Videolla nähdään hauskoja tilanteita, joissa jääkarhu kuljettaa kypärää suussaan, nukkuu sen kanssa ja pitää sitä päässään jopa uidessa. Karhu on niin suloinen näky kypäränsä kanssa, että se on saanut sosiaalisen mediankin pauloihinsa. Ihmiset ovat jakaneet karhuvideota jo yli puoli miljoonaa kertaa eikä ihmekään, koska se saa joka kerta hymyn katsojan huulille.

Polar bear cub loves her life

My spirit animal, my future best friend, my furry idol. This polar bear is everything…

Publié par Viral Thread sur vendredi 10 mars 2017