Will Smith toteutti unelmansa – hurja benjihyppy kameran kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Will Smithillä on takanaan jo 30 vuoden ura elokuvien ja musiikin parissa. Nyt Bel Airin prinssi -sarjasta maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussut mies on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa.

Will Smith matkusti taannoin Zimbabween suorittaakseen hurjapäisen tempun. Hän teki benjihypyn Zambezi-joen yläpuolelta kulkevalta Victoria Fallsin sillalta. Sen päältä on pudotusta 111 metrin verran.

Tähdellä oli kädessään GoPro-kamera, jolla hän ikuisti hurjan suorituksen. Videolla Smith toteaa halunneensa toteuttaa benjihypyn Victoria Fallsin sillalta jo 20 vuoden ajan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat