Miss Peppu Erika Canela puolialastomana lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta.

Eilen Canela aiheutti ihmetystä Portugalin Lissabonissa, sillä neitokainen nähtiin kaupungin lentokentällä puolialastomana. Hän oli nimittäin lentänyt Portugaliin asussa, joka käytännössä paljasti hänen pakaransa. Canela saapui maahan osallistuakseen realitysarjan kuvauksiin.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash
Splash