Jennifer Lopez on superpuuma – juhli huippuseksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on tunnettu mittavasta urastaan musiikin parissa, mutta viime aikoina hän on kuitenkin ollut enemmän kenkämallistonsa ja suhdekiemuroidensa vuoksi esillä. Lopez yllätti fanit taannoin tiedolla, että hän on seurustellut jo jonkin aikaa tunnetun baseball-tähden kanssa.

Eilen JLo kuvattiin juhlimassa NBC Universalin lehdistöpäivää Beverly Hilton -hotellissa Beverly Hillsissä. Hänen yllään nähtiin musta paljastava asu, joka vain korosti Lopezin nykyistä asemaa Hollywoodin puumattarena.

Jennifer Lopez seurustelee Yankees-joukkueessa baseballia pelanneen Alex Rodriguezin kanssa. Suhde yllätti monet, koska Lopez nähtiin taannoin läheisissä tunnelmissa räppäri Draken kanssa. Viime aikoina latinotähti on kuitenkin todistanut puheensa oikeiksi, koska hänet on toistuvasti nähty Rodriguezin seurassa esimerkiksi kuntosalilla.

Splash
Splash
Splash
Splash