Jamaikalta löytyi paratiisi maan päällä – unelmaloma näissä maisemissa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaika on jokaisen tuntema matkakohde, mutta kovin harva suomalainen on siellä vielä tähän mennessä käynyt lomailemassa. Jatkossa tilanne ehkä muuttuu. Nyt supermallien A-sarjaan nopeasti noussut Bella Hadid on lomaillut siellä ystäviensä kanssa ja paljastanut samalla todellisen löydön.

Hadidin ja ystävien viime viikonlopun luksusloma nosti maailmanlaajuiseen tunnettuuteen Rockhouse-hotellin, jonka ympäristä on kuin paratiisi maan päällä. Negril Pristine Coven alueella sijaitsevan luksushotellin ympärillä on suuri maa-alue, josta löytyy toinen toistaan upeampia maisemia. Lähistöltä löytyy lisäksi esimerkiksi kaunis vesiputous. Hotelli kertoo olevansa vastuullinen toimija ympäristön suhteen.

Rockhouse Hotel, Jamaica
Rockhouse Hotel, Jamaica
Rockhouse Hotel, Jamaica
Rockhouse Hotel, Jamaica
Rockhouse Hotel, Jamaica