Lindsay Lohan sai uuden televisio-ohjelman: ”Olen palannut, nartut!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias näyttelijä Lindsay Lohan on viime vuosien aikana ollut julkisuudessa lähinnä suhde- ja päihdesekoilujensa ansiosta. Nyt hän on kuitenkin ilmoittanut palaavansa televisioon jälleen täysin uudenlaisen ohjelman kera.

Lindsay Lohan on saanut oman The Anti-Social Network -nimisen televisio-ohjelman, jossa hän kaappaa ihmisen puhelimen ja henkilön kaikki sosiaalisen median kanavat vuorokauden ajaksi. Nainen varoittaakin jo ohjelman trailerissa tulevia uhrejaan: ”Jokainen tietää, että puhelinta ei koskaan tulisi jättää pöydälle vartioimatta varsinkaan silloin kun minä olen lähettyvillä”.

Ihmiset ovat saaneet ilmoittaa ystäviään ohjelmaan Lohanin uhreiksi. Tähti kaappaa pahaa-aavistamattomien ihmisten sosiaalisen median kanavat päivän ajaksi. Hän selvittää uhreistaan tietoa ja antaa heille kinkkisiä tehtäviä päivän aikana. Mikäli uhrit suoriutuvat tehtävistä kunnialla, he ansaitsevat niistä rahaa.

Lindsay Lohan Is Reinventing Herself Through Social Media

Lindsay Lohan's back and better than ever.

Publié par Dose sur mardi 21 mars 2017