Kehitysvammainen koira löytyi hylättynä – on nyt rakastettu terapiakoira

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Daisy-niminen pieni koiranpentu oli hylätty kaksikuisena kadulle, koska se oli syntynyt kehitysvamman kanssa. Koiran etutassut eivät olleet kehittyneet normaalisti vaan ne olivat taipuneet, minkä vuoksi koira ei pystynyt kävelemään kunnolla.

Onneksi Daisy kuitenkin löydettiin ajoissa ja pelastettiin. Nykyään sillä on ihana rakastava koti ja omistaja, joka on huolehtinut Daisyn hyvinvoinnista. Aluksi Daisylla oli pieni rullatuoli etutassujensa alla, mutta sen kuormittaessa pienen koiran selkää omistaja hankki Daisylle jalkaproteesit.

Daisy levittää hyvää mieltä ympärilleen ja toimii myös terapiakoirana. Suloisella alapurennalla varustetusta pikkukoirasta on myös alkanut tulemaan jonkin sortin somejulkkis, ja koiralla onkin sen Instagram-tilillä jo yli 219.000 seuraajaa, joita Daisy ilahduttaa päivittäin.

Today was sunny. Today was warm. Today was a good day. #liveinthemoment #underbiteunite

A post shared by Daisy Underbite (@underbiteunite) on

Grrrrrrl power!!! ? #internationalwomensday #underbiteunite #daisyabled

A post shared by Daisy Underbite (@underbiteunite) on

Hello, my name is Happiness and I live inside a dog. #underbiteunite #daisyabled #happy

A post shared by Daisy Underbite (@underbiteunite) on