Alexandra Rodriguez on tulikuuma bikinikaunotar – vartalo kuin veistos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monet julkkisnaisista ovat tulleet alunperin tunnetuksi julkisuudesta tutun poika- tai miesystävänsä myötä. Eräs heistä on mallikaunotar Alexandra Rodriguez, joka seurusteli vuonna 2016 jonkin aikaa poptähti Justin Bieberin kanssa. Sittemmin suhde loppui, mutta Rodriguez jäi julkisuuteen.

Nyt Rodriguez kuvattiin Miamissa, jossa hän esitteli upeaa bikinivartaloaan näyttävissä rosekullanruskeissa bikineissä. Muodokkaan julkkiskaunottaren vartalo on kuin veistos.

23-vuotias Alexandra Rodriguez, koko nimeltään Maira Alexandra Rodríguez Herrera, on syntynyt Venezuelan Maracayssa ja lyhensi nimensä aloittaessaan malliuransa. Kaunotar voitti vuonna 2014 Miss Earth Venezuela -missikilpailun ja hänet on nähty myös näyttelemässä East Los High -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash