Takajaloilla kävelevä koira ihastuttaa – taustalla ehkä karmea tarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on saanut valtavasti ihastusta osakseen pieni ja pörröinen koira, joka kävelee takajaloillaan, pieni söpö paita päällä ja pieni reppu selässä. Tällaiset lemmikkikoirat aiheuttavat silminnäkijöissä välitöntä ihastusta, mutta totuus voi olla hyvinkin karu.

Lemmikkeihin keskittynyt The Dodo -verkkosivusto on julkaissut videon, jossa se kertoo millaisia metodeja koiranomistajat voivat käyttää opettaessaan lemmikkinsä kävelemään takajaloillaan videon koiran kaltaisesti.

Video sisältää rajua materiaalia, jossa koiraa muun muassa lyödään. Jos tällainen koira tulee joskus vastaan, niin ihastuksen sijaan sen isännältä tai emännältä kannattaa tiedustella miten erikoistaito on opittu.