Jim Carrey avautui muodonmuutoksestaan – parta elää omaa elämää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jim Carreyn tyttöystävä Cathriona White teki taannoin itsemurhan. White ja Carrey seurustelivat kolmen vuoden ajan kun nainen oli edelleen tahollaan naimisissa Mark Burton -nimisen miehen kanssa. Burton syytti lopulta itsemurhasta Carreyta oikeudessa, mikä oli osasyy siihen, että Carrey alkoi viettämään hiljaiseloa julkisuudesta.

Jim Carrey julkaisi taannoin itsestään kuvan, jossa ihmiset pääsivät näkemään miltä mies nykyään näyttää. Carrey oli kasvattanut todella ison parran, jota moni ajatteli vain tekona jotakin tulevaa elokuvaroolia varten. Nyt näyttelijä kertoi Jimmy Kimmelin vieraana ollessaan, että kyse on hänen henkisestä muutoksestaan eikä partaa ole kasvatettu mitään elokuvaroolia varten.

55-vuotias Jim Carrey kertoi, että hän ei enää halua elää elämäänsä samanlaisena Jim Carreyna kuin millaisena hänet mediassa tunnetaan. Mies kertoi haastattelun aikana, että hän antaa elämän kuljettaa häntä haluamaansa suuntaan eikä enää itse yritä ottaa elämästä ja maailmasta kaikkea irti.

Parrasta puhuttaessa Carrey paljasti, että hän ei enää ajele alapäänsäkään karvoja. Hän oli eräänä päivänä havahtunut siihen miten naurettavaa niiden ajeleminen oli samalla kun hän antoi partansa elää omaa elämäänsä.