Käärme luikerteli pihaan – halusi trampoliinille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsien ja peltojen vieressä asuvat perheet saavat usein pihoilleen kutsumattomia eläinvieraita. Tällä kerralla käärme vieraili yhden omakotitalon pihalla, jossa pienet lapset olivat olleet leikkimässä ja viettämässä päiväänsä.

Harmaa rottakäärme oli jo parin päivän ajan vieraillut perheen pihalla, minkä vuoksi sen saapuminen pihaan ei yllättänyt enää perheenäitiä. Nainen oli alkanut kuvaamaan käärmettä ja sen puuhasteluja videolle.

YouTube-videolla kuullaan miten äiti ja lapset ihastelevat lasten liukumäkeä pitkin kiemurtelevaa käärmettä. Käärme esittelee vakuuttavia kiipeilytaitojaan nousemalla trampoliinin päälle, josta se alkaa jälleen kiemurtelemaan alaspäin. Nainen ja lapset katselevat käärmettä lumoissaan eivätkä he tunnu pelkäävän sitä lainkaan.