Carmen Electra ei pettänyt – jättipovi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä nelikymppisenä. Taannoin hän laajensi bisneksiään seksituotteisiin.

Eilen Carmen Electra osallistui The Blind Item -kirjan lanseerausjuhliin Peppermint Clubilla, jonka punaisella matolla hän keikisteli näyttävässä cocktail-asussa. Niukka mekko paljasti nimittäin merkittävästi Electran povea.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joten julkkismiehet ovat viihtyneet hänen kainalossaan.

Splash
Splash
Splash