Perheen juhlapäivälle järkyttävä käänne – uima-altaassa alligaattori

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomalaisten piinaavat kesäisin hyttyset, kärpäset ja paarmat, mutta Floridassa kesäpäiviä pilaamaan saattavat ilmestyä isokokoisemmat ja vaarallisemmat eläimet. Osavaltiossa saattaa törmätä ihmisasutuksissa liikuskeleviin alligaattoreihin.

Erään Sarasota Countyssa asuvan perheen Memorial Day -juhlapäivän vietto sai yllättävän käänteen heidän uima-altaassaan odottaneen yli kaksimetrisen alligaattorin muodossa. Perhe huomasi kutsumattoman vieraan onneksi ennen kuin he ehtivät pulahtaa altaaseen.

Perhe hälytti paikalle viranomaiset, jotka saapuivat poistamaan matelijaa uima-altaasta. Sarasotan seriffin toimiston Facebookilla jakamassa videossa nähdään, kuinka alligaattori laittaa kampoihin sitä noutamaan tulleille poliiseille. Lopulta eläin onnistuttiin kuitenkin toimittamaan itselleen ja muille turvallisempaan ympäristöön.

 

Luckily, these homeowners took a second look this morning before jumping in to kick off their Memorial Day… Deputy…

Publié par Sarasota County (FL) Sheriff's Office sur lundi 29 mai 2017

Because no two days on patrol are ever the same… #OnlyInFlorida #MemorialDayInTheSunshineState #DeathRoll #LookBeforeYouLeap

Publié par Sarasota County (FL) Sheriff's Office sur lundi 29 mai 2017